Over Infra kennis

Specialistische kennis
Positieve energie
Duurzame technieken
Oplossingsgericht

Keten- en kennispartner in de wereld van infra

Bij Infra Kennis realiseren wij ons dat we alleen samen het energienetwerk betrouwbaar, altijd toegankelijk en overal bereikbaar kunnen maken én houden. Daarom zetten wij ons met positieve energie in voor een duurzame keten waarbij wij onze specialistische kennis beschikbaar stellen om elkaar te versterken. Dit maakt ons tot dé samenwerkingspartner voor even kwalitatieve als betaalbare oplossingen in de ontwerp- en realisatiefase van toekomstbestendige energienetwerken in heel Nederland.

 Met Infra Kennis als partner invulling geven aan de ambitie van energietransitie  
 Met Infra Kennis als partner invulling geven aan de ambitie van energietransitie  

Onze visie op de energietransitie

De ondergrondse energie-infrastructuren markt in Nederland is een uniek domein dat continu in beweging is. Om een succesvolle samenwerking te kunnen realiseren tussen netbeheerders en operationele dienstverleningspartners zal uitwisseling van kennis een prominente rol moeten krijgen in de energietransitie. Nu deze zich in een steeds sneller tempo ontwikkeld is capaciteitskrapte één van de grootste uitdagingen in de markt. Naast uitvoerende capaciteit is een beroep kunnen doen op specialistische kennis en expertise essentieel.

Altijd beschikbaar

Met innovatieve technieken, strategisch management en duurzame oplossingen zijn onze experts altijd beschikbaar om samen te werken en vandaag structuur te geven aan de (infra)wereld van morgen.

Overal bereikbaar

Samenwerken met onze experts geeft u toegang tot kennis van ondergrondse omgevingen en ondergrondse omgevingen van kennis. Wat uw uitdaging ook is; met Infra Kennis is overal bereikbaar en ieder doel haalbaar.

Expertise

Al onze mensen hebben jarenlange ervaring in het vak, zijn vaak zelf ook in het werkveld ‘buiten’ actief geweest en spreken dus de taal van de infrasector. Als gelijkwaardige kennispartner begrijpen wij precies wat u van ons vraagt.

Generaties

Met een combinatie van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid brengt het ondergrondse net van nut netwerken van mensen in beweging. Bij Infra Kennis zien wij generaties als symbool van verbinding, continuïteit én als onze drijfveer.

Samenwerken

Omdat wij bekend zijn met het ondergrondse Nederland zijn wij in staat professioneel leiding te geven aan efficiënte samenwerkingstrajecten. Zo gaan we samen richting ondergrondse infranetwerken die boven verwachting presteren.

Onze diensten

Engineering

Professionele engineering is van essentieel belang voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van infraprojecten.

Tenderadvies en Projectmanagement

Met tendermanagement op maat helpen wij u een tender in te sturen die aan alle eisen en voorwaarden voldoet.

WV-Schap

Werkverantwoordelijkheid is onder andere onmisbaar om de veiligheid van de monteurs te kunnen garanderen.

KVM

Neem geen risico’s met de kwaliteit, veiligheid en milieutechnische vraagstukken van het uit te voeren infrawerk.

Kosten begroting

Het opstellen van kostprijsbegrotingen is onmisbaar om te bepalen of een project rendabel uitgevoerd kan worden.

Contractmanagement

Met Contractmanagement van Infra Kennis profiteert u van jarenlange expertise met contracten en bestekken.

Uw uitdaging, onze expertises

Er is veel werk te verzetten in de wereld van ondergrondse infrastructuur. Bij de aanleg of het onderhoud van kabels en leidingen wilt u als aannemer, netbeheerder of nutsbedrijf natuurlijk geen risico’s nemen. Onze experts beschikken over alle kennis en ervaring om u op maat te adviseren en begeleiden. Als betrokken, ervaren en onafhankelijke kennispartner ontzorgen wij opdrachtgevers in de voorbereiding en uitvoering van unieke infraprojecten.