Tenderadvies en Projectmanagement

Als kennisorganisatie en dienstverlener in de wereld van infrastructuur hebben wij jarenlange kennis en ervaring op het gebied van het managen van infraprojecten en aanbestedingstrajecten. En van die expertise kunt u met onze project-, contract-, proces-, omgevings- en tendermanagers profiteren. Hoe wij u ontzorgen tijdens integrale projecten en tenders? Lees verder of neem direct contact op om uw uitdaging persoonlijk te bespreken, wij zijn altijd beschikbaar en overal bereikbaar.

Persoonlijk
Full-service
Efficiënt
Proactief

Projectmanagement

Infraprojecten hebben vaak veel invloed op verschillende domeinen en vereisen dan ook expertise op een veelvoud aan disciplines op het gebied van projectmanagement. Door een deel van deze zaken uit te besteden kunt u zich op de expertise van uw organisatie blijven richten. Onze specialistische managers ondersteunen of ontzorgen u met management op de expertises:

 

– Contractmanagement en SCB (systeemgerichte contractbeheersing)

– Procesmanagement (o.a. system engineering, risico- en planningsmanagement)

– Integraal omgevingsmanagement (o.a. vergunningen stakeholdermanagement)

– Technisch management (o.a. studie varianten + verificatie en validatie van ontwerp)

Tenderadvies

Een goede manier om mooie projecten binnen te halen is via een aanbesteding. Deze aanbestedingen kunnen soms onoverzichtelijk zijn en nemen vaak veel tijd in beslag. Tijd die u niet heeft en expertise die u misschien niet in huis heeft. Dit is waar wij binnenkomen. Bij Infra Kennis weten wij namelijk precies op welke gunningscriteria er gekozen wordt en hoe je hierop inspeelt. Met tendermanagement op maat helpen onze gespecialiseerde collega’s u een volwaardige tender in te sturen die aan alle eisen en voorwaarden voldoet. Na het insturen begeleiden wij u ook in de rest van het aanbestedingstraject met bijvoorbeeld risico-, planning- en documentatiemanagement.

Daarom Infra Kennis

Al onze experts hebben jarenlange ervaring in het vak, zijn vaak zelf ook in het werkveld ‘buiten’ actief geweest en spreken dus de specialistische taal van de infrasector. Als gelijkwaardige partner begrijpen wij dus letterlijk en figuurlijk wat er gevraagd wordt. Met deze hands-on mentaliteit onderscheiden wij ons van andere, meer generieke dienstverleners op het gebied van projectmanagement en/of tenderadvies.

Ontdek ook onze andere expertises

Contractmanagement

Met Contractmanagement van Infra Kennis profiteert u van jarenlange expertise met contracten en bestekken.

Engineering

Professionele engineering is van essentieel belang voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van infraprojecten.

Kosten begroting

Het opstellen van kostprijsbegrotingen is onmisbaar om te bepalen of een project rendabel uitgevoerd kan worden.

KVM

Neem geen risico’s met de kwaliteit, veiligheid en milieutechnische vraagstukken van het uit te voeren infrawerk.

WV-Schap

Werkverantwoordelijkheid is onder andere onmisbaar om de veiligheid van de monteurs te kunnen garanderen.