Contractmanagement

Als betrokken, ervaren en onafhankelijke kennispartner ontzorgen onze experts, opdrachtgevers in de voorbereiding van unieke, grootschalige infraprojecten (UAV2012 en UAV-GC). De specialistische adviseurs van Contractmanagement concentreren zich op een viertal core-activiteiten: contractmanagement, contractbeheer, aanbestedingen en inkoop(advies). Ook tijdens de uitvoering blijven wij graag betrokken, met advies en begeleiding op maat. Wilt u meer weten over Infra Kennis in het algemeen of wat wij voor het behalen van de KPI’s van uw uitdaging kunnen betekenen? Neem dan nu contact op. Wij zijn altijd beschikbaar en overal bereikbaar.

Betrokken
Onafhankelijk
Persoonlijk
Expertise

Professioneel en persoonlijk contractmanagement

Met Contractmanagement van Infra Kennis profiteert u van jarenlange expertise met, en specialistische kennis van contracten en bestekken. Concreet adviseren en ontzorgen onze persoonlijke professionals u bijvoorbeeld op het gebied van contracten (opdrachtgever/aannemer), bestektrainingen en SLA-vraagstukken. Daarnaast hebben wij de expertise in huis om u te adviseren en begeleiden op het gebied van aanbestedingen. Denk hierbij onder andere aan stakeholderanalyses, Contract Risico Profielen, en het ondersteunen van een EMVI-schrijver.

Contractbeheer & Inkoop

Het adviseren over, en bewaken van, raamoverkomsten van zowel opdrachtgevers als (onder)aannemers behoort tot onze specialistische dienstverlening. Om overzicht en grip op het contract te houden, zijn er periodieke overleggen waarin we de voortgang, performance en eventuele bestek veranderingen bespreken. Op deze manier houden we controle en zijn we in staat om tijdig bij te sturen wanneer dit nodig blijkt. Hier adviseren wij u vanuit onze expertise persoonlijke op maat over. Op het gebied van Inkoop adviseren en begeleiden wij u op de volgende punten:

• Classificatie leverancierstype
• Specificeren van de inkoopbehoefte
• Selecteren van de leveranciers
• Onderhandelen en contracteren
• Bewaken van de raamoverkomsten leveranciers

Daarom Infra Kennis

Al onze experts hebben jarenlange ervaring in het vak, zijn vaak zelf ook in het werkveld ‘buiten’ actief geweest en spreken dus de taal van de infrasector. Als gelijkwaardige kennispartner begrijpen wij dus letterlijk en figuurlijk wat er gevraagd wordt. Met deze specialistische kennis onderscheiden wij ons van andere, meer generieke dienstverleners op het gebied contractmanagement.

Ontdek ook onze andere expertises

Engineering

Professionele engineering is van essentieel belang voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van infraprojecten.

Kosten begroting

Het opstellen van kostprijsbegrotingen is onmisbaar om te bepalen of een project rendabel uitgevoerd kan worden.

KVM

Neem geen risico’s met de kwaliteit, veiligheid en milieutechnische vraagstukken van het uit te voeren infrawerk.

Tenderadvies en Projectmanagement

Met tendermanagement op maat helpen wij u een tender in te sturen die aan alle eisen en voorwaarden voldoet.

WV-Schap

Werkverantwoordelijkheid is onder andere onmisbaar om de veiligheid van de monteurs te kunnen garanderen.