Junior veiligheidskundige

Bij Infra Kennis zijn we op zoek naar een (junior) veiligheidskundige om ons team te komen versterken en hun veiligheid te garanderen.

Bedrijfsinfo

Bij Infra Kennis realiseren wij ons dat we alleen samen het energienetwerk betrouwbaar, altijd toegankelijk en overal bereikbaar kunnen maken én houden. Daarom zetten wij ons met positieve energie in voor een duurzame keten waarbij wij onze specialistische kennis beschikbaar stellen om elkaar te versterken. Dit maakt ons tot dé samenwerkingspartner voor even kwalitatieve als betaalbare oplossingen in de ontwerp- en realisatiefase van toekomstbestendige energienetwerken in heel Nederland.

Wat ga je doen

Als (junior) veiligheidskundige ben je onderdeel van de discipline veiligheid binnen de dienst KVM, welke onderdeel is van Infra Kennis en valt hiërarchisch onder de Veiligheidscoördinator. Je plant en voert je werkzaamheden zelfstandig uit, maar bij twijfel kun je altijd terecht bij de Veiligheid coördinator, en je wordt begeleid door een senior veiligheidskundige.

Verder ben je als veiligheidskundige mede verantwoordelijk voor het beheer van het veiligheidsmanagementsysteem. Je voert zelfstandig werkplekinspecties uit, onderzoekt incidenten, stelt rapportages op en zoekt naar mogelijkheden om de veiligheid op de werkplek te verbeteren.

Daarnaast ben je bezig met onder meer het:

– meewerken aan het actueel houden van de RI&E;

– opstellen van V&G-plannen;

– meewerken aan het up-to-date houden van de BHV organisatie;

– houden van interne audits;

– begeleiden van externe audits;

– afhandelen meldingen m.b.t. veiligheid;

– opstellen en geven van toolboxen;

– opstellen en geven van veiligheidstrainingen;

Wat heb je daar voor nodig

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat intern continu meer draagvlak te creëren t.a.v. veiligheid.

Daarnaast ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en fungeer je als vast contactpersoon voor één of meerdere bedrijfsonderdelen.

Verder verwachten wij inzicht in:

• Branche specifieke wet en regelgeving, waaronder CROW96b, BEI, VIAG, HWMW etc.

– VCA**

– Safety Culture Ladder

– ARBO wetgeving

Daarnaast beschik je over:

– WEB-niveau 4 werk- en denkniveau

– MVK opleiding

– VCA VOL certificaat

– een training CROW96B

– Minimaal 3 jaar ervaring in de ondergrondse infrastructuur

Wat bieden we jou?

Een plek in een familiebedrijf waar de mens centraal staat. De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels opleidingen en trainingen. Daarnaast:

– Een passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring

– Prettige secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op jaarbasis. 

Contactinformatie:

Standplaats: Scherpenzeel (vanaf 1 januari verhuizen we naar Ede)

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Albert Westhof, recruiter, via telefoon/Whatsapp 06-25136496 of mail naar recruitment@voskuilen.nl

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de het sollicitatieformulier.

Voldoe jij niet aan alle eisen? Geen probleem, neem gerust contact op om te vragen of jij toch in aanmerking komt!

Goed van start gaan

Wij screenen alle sollicitanten vanuit goed werkgeverschap. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een match zijn en een langdurige werkperiode tegemoet kunnen gaan. Want een goed begin is het halve werk, toch? Hoe zo’n screening er precies uitziet, kan variëren per vacature. Denk onder andere aan een controle op diploma’s, aanwijzingen en een referentiecheck.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Junior veiligheidskundige? Dan horen we graag van je!

Gerelateerde vacatures

Contractmanager

Junior Contractmanager

Bij Infra Kennis zijn we op zoek naar een junior contractmanager om ons team te komen versterken. Bedrijfsinfo Bij Infra Kennis realiseren wij ons dat...