(Junior) Omgevingsmanager

Bij Infra Kennis zijn we op zoek naar een (junior) omgevingsmanager om ons team te komen versterken.

Bedrijfsinfo

Bij Infra Kennis realiseren wij ons dat we alleen samen het energienetwerk betrouwbaar, altijd toegankelijk en overal bereikbaar kunnen maken én houden. Daarom zetten wij ons met positieve energie in voor een duurzame keten waarbij wij onze specialistische kennis beschikbaar stellen om elkaar te versterken. Dit maakt ons tot dé samenwerkingspartner voor even kwalitatieve als betaalbare oplossingen in de ontwerp- en realisatiefase van toekomstbestendige energienetwerken in heel Nederland.

Wat ga je doen

Als junior-omgevingsmanager ben je werkzaam in een tender- en/of projectteam, waar je onder de aanwezige omgevingsmanager komt te werken. Binnen het projectteam ben je werkzaam onder de projectmanager en ben je lid van het IPM-team. Je neemt actief deel aan interne overleggen en overleggen met de opdrachtgever/stakeholders. Je bent proactief in contact leggen en hebt uitstekende vaardigheden als het gaat om relatiebeheer met derden. Het uiteindelijke doel van omgevingsmanagement is om het ontwerp- en uitvoeringsproces volgens planning te laten verlopen, met een tevreden omgeving.

Daarnaast ben je bezig met:

– Communicatie met bewoners in zowel afstemming van het ontwerp als de uitvoeringsfase. Tijdens de uitvoering de escalatie mogelijkheid voor de uitvoerder.
– Het aansturen/coördineren van de milieucoördinator binnen een project.
– Het verkrijgen van de onderzoeken (NGE, Archeologie etc.)
– Het verkrijgen van de ZRO en werkstroken.
– Het opstellen van plan van aanpak voor desbetreffende processen of aanbestedingen
– Verantwoordelijk voor de communicatie van de stakeholders.
– Het verkrijgen van vergunningen.
– Het beheersen van eisen vanuit bevoegd gezagen.
– Het meeschrijven voor de ontwerpstukken in het VO (Voorontwerp) en UO(Uitvoeringsontwerp).
– Het coördineren van eventuele nevenopdrachtnemers/stakeholders/raakvlakken.
– Het beheren van klachten-, schade- en vergunningenregisters.

Over jou

Als omgevingsmanager ben je goed in staat om overzicht te houden, te plannen en organiseren. Je bent in staat de juiste prioriteiten te stellen en bewaakt systematisch de voorgang.

Als het nodig is, ben je bereid noodzakelijke beslissingen te nemen, ook als er nog onduidelijkheden zijn, waarbij je verschillende afwegingen kunt maken om risico’s te beperken. Denk hierbij aan snel kunnen beslissen wat wel en niet mogelijk is bij een spoedklus.

Verder beschik je over:

– HBO-denkniveau
– Sterke communicatieve vaardigheden
– Uitstekende vaardigheden in Nederlandse taal
– Teamspeler
– Betrouwbaarheid