Junior Contractmanager

Bij Infra Kennis zijn we op zoek naar een junior contractmanager om ons team te komen versterken.

Bedrijfsinfo

Bij Infra Kennis realiseren wij ons dat we alleen samen het energienetwerk betrouwbaar, altijd toegankelijk en overal bereikbaar kunnen maken én houden. Daarom zetten wij ons met positieve energie in voor een duurzame keten waarbij wij onze specialistische kennis beschikbaar stellen om elkaar te versterken. Dit maakt ons tot dé samenwerkingspartner voor even kwalitatieve als betaalbare oplossingen in de ontwerp- en realisatiefase van toekomstbestendige energienetwerken in heel Nederland.

Wat ga je doen

Als junior contractmanager werk je binnen de afdeling Contractmanagement, onder begeleiding van een ervaren contractmanager. Hier heb je een goede wisselwerking met medewerkers van onze verschillende bedrijfsonderdelen, waarbij jij ze ondersteunt op gebied van contractbeheer. Je legt hierbij direct verantwoording af aan ons hoofd contractmanagement.

Je zorgt ervoor dat alle contracten met onze samenwerkingspartners voldoen aan de voorwaarden die bij onze branche horen. Je gaat er onder andere voor zorgen dat raamovereenkomsten, in- en verkoopvoorwaarden en geïntegreerde contracten voldoen aan deze voorwaarden. Ook zorg je ervoor dat opdrachtgevers opdrachtnemers, samenwerkingspartners en andere partijen een goed beeld hebben van onze branche.

Daarnaast ben je bezig met:

– Verwerken van administratieve gegevens in Metacom en/of het Partnerportaal;
– Ondersteuning bij contractimplementatie van Raamovereenkomsten;
– Contractbelanghebbende informeren over wijzingen of toevoegingen van Raamovereenkomsten;
– Ondersteunen bij het rapporteren over contractperformance;
– Ondersteunen bij het geven van trainingen en vergroten van de contract- en bestekkennis binnen de diverse bedrijfsonderdelen
– Ondersteunen bij het bewaken van de Raamovereenkomsten.

Over jou

Je bent een precieze werker met oog voor detail, waarbij het analyseren van informatie jou goed afgaat. Je werkt georganiseerd en professioneel, waarbij je een teamspeler bent binnen de afdeling. Je bent goed in het vinden van oplossingen, bijvoorbeeld als contracten niet volledig aan de voorwaarden voldoen.

Verder beschik je over:

– MBO-niveau 4 denkniveau
– Kennis van MS Office, met name Word en Excel
– Sterke communicatieve vaardigheden
– Goede beheersing van Nederlandse taal
– Enige affiniteit met techniek