Engineer in opleiding bij Infra Kennis in Scherpenzeel

In de functie van Engineer i.o. houd je je bezig met het bepalen en engineeren van het tracé van onze ondergrondse infra projecten. In deze functie word je opgeleid tot volwaardige engineer. Wij een leergierige collega, jij een mooie baan.

Bedrijfsinfo:

Van Voskuilen is al jaren een begrip in de wereld van leidingen en kabels. De wereld waar we met een netwerk van mensen structuur geven aan de boven- en ondergrondse infra. Het aanleggen en onderhouden van connecties via gas-, water-, elektra- en telecomleidingen en kabels. Zo gaan wij sterk, sociaal en innovatief de toekomst tegemoet. Infra Kennis is een onderdeel van de Van Voskuilen Groep.

Bij Infra Kennis realiseren wij ons dat we alleen samen het energienetwerk betrouwbaar, altijd toegankelijk en overal bereikbaar kunnen maken én houden. Daarom zetten wij ons met positieve energie in voor een duurzame keten waarbij wij onze specialistische kennis beschikbaar stellen om elkaar te versterken. Dit maakt ons tot dé samenwerkingspartner voor even kwalitatieve als betaalbare oplossingen in de ontwerp- en realisatiefase van toekomstbestendige energienetwerken in heel Nederland.

De ondergrondse energie-infrastructuren markt in Nederland is een uniek domein dat continu in beweging is. Om een succesvolle samenwerking te kunnen realiseren tussen netbeheerders en operationele dienstverleningspartners zal uitwisseling van kennis een prominente rol moeten krijgen in de energietransitie. Nu deze zich in een steeds sneller tempo ontwikkeld is capaciteitskrapte één van de grootste uitdagingen in de markt. Naast uitvoerende capaciteit is een beroep kunnen doen op specialistische kennis en expertise essentieel.

Wat ga je doen?

Als engineer i.o. werk je, onder verantwoordelijkheid van de engineer, aan de civiele ontwerpen van gas-, water-, elektra- en data tracé’s. Hierbij werk je toe naar een volledige oplevering van het gevraagde projectdossier. Je hebt afspraken om binnen een vastgestelde termijn kennis op te doen van aantal nader te bepalen zaken.

Als Engineer werk je in een projectteam met collega’s en opdrachtgevers samen aan het ontwerp, de voorbereiding en de realisatie van onze projecten. Jij bent verantwoordelijk tot de engineering is afgerond.

Je werkt aan uiteenlopende infra projecten met maatschappelijke impact: de realisatie van een woonwijk die aangesloten moet worden op het elektriciteitsnetwerk of de vervanging van het bestaande gasnet. Op basis van de eisen realiseer jij een ontwerp voor deze projecten.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt een prettige en heldere manier van communiceren, zowel verbaal als schriftelijk. Omdat jij instaat bent een goed overzicht te houden is het engineeren van meerdere projecten tegelijkertijd voor jou geen probleem. Voor deze functie is het daarnaast belangrijk dat je oog voor detail hebt.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde technische MBO niveau 4 of HBO opleiding;
  • Ervaring met autocad is een pre.

Wat bieden we jou?

Een nieuwe functie met de vrijheid om hier deels zelf invulling aan te geven. Een plek in een familiebedrijf waar de mens centraal staat. De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels opleidingen en trainingen. Daarnaast:

  • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Prettige secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen op jaarbasis.

Contactinformatie:

Standplaats Scherpenzeel

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Albert Westhof via telefoonnummer/Whatsapp 0625136496 of mail naar a.westhof@voskuilen.nl

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een motivatie via het ‘solliciteer-online-formulier’.

Voldoe jij niet aan alle eisen? Geen probleem, neem gerust contact op om te vragen of jij toch in aanmerking komt! We nodigen starters ook van harte uit te reageren.

Goed van start gaan:

Wij screenen alle sollicitanten vanuit goed werkgeverschap. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een match zijn en een langdurige werkperiode tegemoet kunnen gaan. Want een goed begin is het halve werk, toch? Hoe zo’n screening er precies uitziet, kan variëren per vacature. Denk hierbij onder andere aan een controle op diploma’s, aanwijzingen en een referentiecheck.