woensdag 28 februari 2024

Samenwerking voor Veiligheid: Infrakennis en Liander bundelen krachten tegen graafschade

Samenwerking voor Veiligheid: Infrakennis en Liander bundelen krachten tegen graafschade  

“๐’๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐•๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ ๐ก๐ž๐ข๐: ๐ˆ๐ง๐Ÿ๐ซ๐š๐ค๐ž๐ง๐ง๐ข๐ฌ ๐ž๐ง ๐‹๐ข๐š๐ง๐๐ž๐ซ ๐›๐ฎ๐ง๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง ๐ญ๐ž๐ ๐ž๐ง ๐†๐ซ๐š๐š๐Ÿ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐๐ž”

Bij Infrakennis zetten we ons in voor veiligheid en efficiรซntie in de infrastructuur.
In mei 2022 hebben Lianderย en Infrakennis, na zorgen over graafschades bij contractaannemers, de handen ineengeslagen om de graafschade verder terug te dringen.

Martin Kraaijeveld, specialist schadepreventie Liander: โ€œ๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ข๐˜ด๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด. ๐˜‹๐˜ข๐˜ต ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ, ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ด ๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต. ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ.โ€

Met een gedegen plan van aanpak, dat aan de directie van Van Voskuilen werd gepresenteerd, werd het verminderen van graafschades een topprioriteit en de resultaten zijn verbluffend! In vergelijking met 2022 (153 gevallen) zagen we in 2023 slechts 70 graafschades, een reductie van meer dan 50%. Dit heeft niet alleen geleid tot een besparing van meer dan โ‚ฌ 50.000,- aan graafschadekosten voor Van Voskuilen, maar het heeft ook een aanzienlijke verbetering van de veiligheid opgeleverd.

Dit jaar zullen we blijven samenwerken en de graafschadecijfers blijven delen om ervoor te zorgen dat we op de goede weg blijven, maar op 18 januari jl stonden we even stil bij dit mooie succes met een taartje en een bos bloemen.

Liander staat voor โ€ Liander staat voor โ€˜We werken veilig of we werken nietโ€™. Dat betekent ook Voordoen, Samen doen en dan zelf doen.!โ€ Ook Infrakennis staat voor โ€œWe werken veilig of we werken nietโ€.
Samen streven we naar een veiligere en efficiรซntere infrastructuur!

Stel ons je vraag

Heb jij vragen over dit bericht? Stel ze direct aan onze medewerkers.

Pagina delen